Børs

Børs

På denne side kan du finde en masse spændende events, som du kan booke som en del af dit event under Forskningens Døgn.

Sekretariatet for Forskningens Døgn er ikke afsender på disse events, men blot formidler af dem. Derfor tager vi ikke ansvar for fejl, mangler eller tvistigheder. Enhver henvendelse omkring events på Børsen skal rettes mod den enkelte udbyder.

Kontaktinformationer til disse står under de enkelte events.

Aarhus kemishow

Kemishow Aarhus Universitet bruger hverdagens kemikalier til at formidle grundlæggende kemiske teorier og principper gennem spektakulære demonstrationsforsøg.

Læs mere

Bamsehospitalet

På Bamsehospitalet kan børn stifte bekendtskab med sundhedsvæsenet i et trygt og positivt miljø ved at lade deres bamser behandle af sundhedsstuderende, der agerer bamselæger og sygeplejesker.

Læs mere

Aalborg Universitets Kemishow

Aalborg Universitets Kemishow er et underholdende show baseret på spektakulære og fascinerende reaktioner mellem hverdagens kemikalier.

Læs mere

Videnskabsteater

I forbindelse med Forskningens Døgn udbyder Videnskabsteatret fem forskellige arrangementer, der hver især formidler et særligt forskningsområde. Arrangementerne er udviklet gennem et tæt samarbejde mellem forskere og kunstnere som en kombination af forelæsning og teater. Alle forestillingerne henvender sig bredt, men vil også kunne tilrettes en specifik målgruppe.

Læs mere

Borgerinddragelse

I forbindelse med Forskningens Døgn udbyder Fonden Teknologirådet hjælp til afholdese af events omkring borgerinddragelse

Læs mere