Kunstig intelligens i praksis

Kunstig intelligens i praksis

Foredraget handler om forskning i kunstig intelligens og indeholder praktiske eksempler på, hvordan danske virksomheder bruger kunstig intelligens i dag – illustreret ved teori, cases og live-kodning.

Foredraget består af en kort introduktion til oplægsholderens egen forskning og derefter gennemgang af forskellige aspekter af, hvad kunstig intelligens er og ikke er.

Hypen punkteres, og der inspireres til nytænkning omkring de muligheder og udfordringer, kunstig intelligens vil give os i fremtiden – inklusiv nogle af de dataetiske problemstillinger.

Herefter præsenteres en række konkrete, praktiske eksempler på, hvordan Erik David Johnson i løbet af sin professionelle karriere har benyttet kunstig intelligens som arkitekt og projektleder for at opnå konkrete forretningsfordele for sine klienter.

Til sidst live-kodes en kunstigt intelligent agent til at spille computerspil for at illustrere centrale pædagogiske pointer omkring, hvad det kræver at have succes med (artificial intelligence) AI-projekter.

Erik David Johnson er foredragsholder og ekspert inden for emnet kunstig intelligens, og står selv bag internationalt anerkendt forskning i rammerne for fremtidens AI-løsninger.

Han er dog også udpræget praktiker og har skabt prisvindende, danske, AI-drevne løsninger. Se mere på www.erk.dk.

Bemærk: Primært for virksomheder og voksenuddannelser

Kort og godt

Kan bookes

torsdag 23/4 formiddag
torsdag 23/4 eftermiddag
torsdag 23/4 aften
fredag 24/4 formiddag
fredag 24/4 eftermiddag
fredag 24/4 aften

Kan bookes i

Hovedstaden
Sjælland

Teknisk udstyr

Projektor eller skærm - Hvis muligt gerne med HDMI og lyd, men det er intet krav

Emne

Teknologi og Innovation

Målgruppe

Voksne

Varighed

90 minutter

Forsker

Erik David Johnson

Ansættelsessted

Delegate A/S

Titel

Principal AI Specialist