Kunstig intelligens i praksis

Kunstig intelligens i praksis

Ekspert og forsker i kunstig Intelligens Erik David Johnson fortæller om sin egen forskning og giver praktiske eksempler på, hvordan det bruges i danske virksomheder i dag – illustreret ved teori, cases og live-kodning.

Erik David Johnson har i årevis beskæftiget sig med grænserne for, hvad vi kan gøre med kunstig intelligens (AI) og arbejdet med de praktiske aspekter af denne disciplin. Hans prisvindende kunstig intelligens-løsninger viser vejen for, hvordan vi i Danmark skal arbejde med kunstig intelligens.

Det har blandt andet ledt til udnævnelsen som Årets IT-konsulent ved Version2/Ingeniøren og medlemskab af SiriKommissionen, som har til formål at informere og rådgive om indflydelsen af AI og innovation på den danske samfund. Se mere på www.erk.dk.

I dag er Erik leder af Netcompanys Cognitive Computing-videnscenter med cirka 250 konsulenter tilknyttet. Her arbejdes der med helt konkrete, praktiske forretningsapplikationer af kunstig intelligens i danske virksomheder og organisationer.

I hans foredrag vil han først gennemgå forskellige aspekter af, hvad kunstig intelligens er og ikke er, punktere hypen og inspirere til nytænkning omkring de muligheder og udfordringer, AI vil give os i fremtiden. Herefter præsenteres en række praktiske eksempler på, hvordan han i Netcompany har benyttet kunstig intelligens som arkitekt, visionær og projektleder for at opnå konkrete forretningsfordele for sine klienter.

Til sidst live-kodes en kunstig intelligens-agent til at spille computerspil for at illustrere centrale pædagogiske pointer omkring, hvad det kræver at have succes med AI-projekter.

Kom med på en rejse fra filosofi til forretningsapplikation – fra teori til praksis, når Erik fortæller om sin forskning og praktiske erfaringer med kunstig intelligens.

Kort og godt

Kan bookes

g fredag 20/4 eftermiddag
g fredag 20/4 aften
g mandag 23/4 eftermiddag
g mandag 23/4 aften
g tirsdag 24/4 aften
g torsdag 26/4 aften

Kan bookes i

Hovedstaden

Teknisk udstyr

Digital Projektor (medbringer selv computer)

Emne

Teknologi og Innovation

Målgruppe

Voksne
Unge

Varighed

1-1½ time.

Forsker

Erik David Johnson

Ansættelsessted

Netcompany

Titel

Cand.it