Regionshospitalet Silkeborg - Hospitalsenhed Midt

Regionshospitalet Silkeborg - Hospitalsenhed Midt

Regionshospitalet Silkeborg, er det næststørste hospital i Hospitalsenhed Midt.* Hospitalet er Region Midtjyllands udviklingshospital, og har 1100 ansatte, som fordeler sig over to højt specialiserede centre, Center for Planlagt Kirurgi (Ortopædkirurgiske specialer) og Diagnostisk Center (Medicinske specialer), samt en Klinisk Biokemisk Afdeling. Regionshospitalet Silkeborg deltager for 6.år i træk i Forskningens døgn og stiller med 100 medarbejdere, som vil fortælle om hvorfor forskning er vigtig for hospitalet, og med til at forandre patienters liv.

Regionshospitalet Silkeborg, er det næststørste hospital i Hospitalsenhed Midt. Hospitalet er Region Midtjyllands udviklingshospital, og har 1100 ansatte, som fordeler sig over to højt specialiserede centre, Center for Planlagt Kirurgi og Diagnostisk Center, samt en Klinisk Biokemisk Afdeling.

De to centre, som har hver deres profil, er kendt langt ud over landets grænser for deres højtspecialiserede tilbud til patienter. Center for Planlagt Kirurgi er Region Midtjyllands største enhed indenfor planlagt kirurgi, og har specialiseret sig i hofte, ryg, knæ og skulderkirurgi, foruden en stor dagkirurgisk aktivitet. Diagnostisk Center tilbyder patienter fra hele landet en hurtig udredning, og har med sine klinikker, etableret et mangeartet tilbud til medicinske patienter uden sidestykke i Danmark.

Dette og meget mere kan opleves på Regionshospitalet Silkeborg, som fire år i træk ( 2013, 2014, 2015 og 2016 ) er blevet kåret som "Danmarks bedste mindre hospital" bl.a. pga. gode kvalitetstal og høj patienttilfredshed.

*Hospitalsenhed Midt er den næststørste af fem hospitalsenheder i Region Midtjylland. Enheden blev dannet d.1.april 2011 gennem en sammenlægning af Regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, og Skive samt Hammel Neurocenter. Samlet har Hospitalsenhed Midt 4.300 ansatte årsværk (fordel på 4.900 medarbejdere). Årligt behandles mere end 372.000 ambulante patienter, og der udskrives mere end 45.000 patienter efter indlæggelse.

Kort og godt

Adresse

Falkevej 1 - 3
8600 Silkeborg

Region

Midtjylland

Telefon

78416001