Åben vejledning

Åben vejledning

Kender du det: Der venter opgaveskrivning lige rundt om hjørnet, en semesteropgave, din bachelor, dit speciale, ph.d.-projekt eller… Du burde begynde at indsamle data til skriveprocessen, men hvor skal du lede?

Rigsarkivet har en stor samling af samfunds- og sundhedsvidenskabelige studier. Nogle studier er let tilgængelige, og andre skal man godkendes til at få udleveret, men uanset hvad er det en god ide at starte sin dataindsamling i god tid.

Til åben vejledning i Rigsarkivet lærer du først og fremmest at søge i Rigsarkivets samlinger. Vi starter eftermiddagen med at holder et oplæg om, hvordan du finder og får udleveret data fra Rigsarkivet m.m. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille individuelle spørgsmål til data, som er relevant for netop din skriveproces. Du er velkommen til at medbringe pc og forsøge dig med datasøgning og bestilling i forbindelse med sessionen.

Alle er velkomne, uanset om du står over for en kommende skriveproces eller du bare er nysgerrig. Læsesalen vil være åben på dagen, og det vil derfor være muligt at blive oprette som bruger, hvis du også ønsker at benytte historiske kilder.

Tilmelding

Er du interesseret, kan du tilmelde dig ganske gratis ved at sende en mail til lta@sa.dk senest den 23. april. Mærk mailen ”Tilmelding: Åben vejledning – Forskningens Døgn”.

 

Kort og godt

Rigsarkivet Odense, Jernbanegade 36b, 5000 Odense C
onsdag 24/4 12:30-15:00

Fagområde:

Kultur og Samfund, Krop og Sundhed

Hvad:

Andet

Hvem:

Voksne

Hvor:

Syddanmark