Ikke i min baghave

Ikke i min baghave

Lokalbefolkningen tæt på store miner er villige til at bytte kortsigtede gevinster med negative langsigtede sociale og helbredsmæssige konsekvenser. Multinationale mineselskaber bruger denne viden til at få gennemført deres projekter.
Min forskning tager udgangspunkt i, hvordan multinationale mineselskaber i Armenien håndterer deres relation til lokalbefolkningen. Vi ved, at det har store økonomiske, sociale og helbredsmæssige konsekvenser at være nabo til en mine, og at den primære grund til, at mineprojekter må stoppe, er, at selskabet mister opbakning fra lokalbefolkningen og senere fra investorer, politikere og den brede befolkning. 

Mineselskaber har derfor en betydelig interesse i, især i opstartsfasen, at holde sig på god fod med de mennesker, der bor i nærheden af deres potentielt meget lukrative projekter.

Mit foredrag handler om, hvilke strategier multinationale mineselskaber tager i brug for at få lokalbefolkningen til at acceptere og måske ende aktivt støtte etableringen af en mine i deres område. 

Kort og godt

Kan bookes

g mandag 24/4 eftermiddag (2017)
g mandag 24/4 aften (2017)
g fredag 28/4 formiddag (2017)
g fredag 28/4 eftermiddag (2017)
g lørdag 29/4 eftermiddag (2017)
g lørdag 29/4 aften (2017)
g søndag 30/4 eftermiddag (2017)
g søndag 30/4 aften (2017)

Kan bookes i

Hovedstaden
Sjælland

Teknisk udstyr

AV udstyr

Emne

Kultur og Samfund

Målgruppe

Voksne
Unge

Varighed

ca. 90 minutter incl. spørgsmål

Forsker

Jacob Taarup-Esbensen

Ansættelsessted

Erhvervsakademi Sjælland/Copenhagen Business School

Titel

Adjunkt/Erhvervs PhD (Offentlig)