
Klog på Klima
Synes du også, at klimakrisen er en kompliceret og uoverskuelig størrelse? Det er du ikke alene om. Derfor byder vi på klimakys og grøn-samtalemiddag.
Vi har inviteret Klimakysset til Dokk1 for at give os den nyeste viden om krisen, og hvordan vi kan være med til at løse den – formildet gennem sjovt og tankevækkende skuespil. Krisen er alvorlig, men vi må gerne grine, mens vi bliver kloge på klimaet. Tag med, og få et ordentligt Klimakys!
Efter forestillingen inviteres du på en grøn samtalemiddag. Her får du både serveret en lækker grøn frokost og gode snakke om grønne vaner eller uvaner. Under middagen sidder vi i mindre grupper og er i iværksætter og forfatter Andreas Lloyds trygge hænder, mens han guider os gennem små samtaler om klimavenlige vaner.
Arrangementet er for alle, der gerne vil vide mere om klimakrisen, og hvordan vi sammen kan gøre meget, hvis vi hver især gør lidt. Tag gerne din ven, nabo og familie under armen – dog anbefales arrangementet til børn over ni år.
Program:
- 11-12:15: Klimakysset, Dokk1 Store Sal
- 12:15-13:30: Grøn samtalemiddag, Dokk1 Store Sal
Tilmelding og praktisk:
Deltagelse i Klimakysset er gratis, men kræver tilmelding.
Deltagelse i den efterfølgende grønne samtalemiddag koster 50 kr. pr. person.
Hvis I ønsker at deltage i både Klimakysset og den grønne samtalemiddag, skal I huske at bestille en billet til begge dele.
Bestil billet og tilmeld dig ved at klikke her.
Klog på Klima arrangeres af Aarhus Bibliotekerne, FO-Aarhus og Aarhus Omstiller.
Klimakysset opstod i 2018 med et ønske om at bidrage positivt til klimadebatten og den enkeltes ansvar for den grønne omstilling. Gennem teater, foredrag, debat, og kreative workshops ønsker Klimakysset at inspirere danskerne til at tage stilling og være proaktive omkring løsninger på klimaforandringerne.
Til Klog på Klima præsenteres de mest centrale pointer fra forskellige forskningsrapporter og -resultater om klimakrisen, herunder FN’s klimapanels (IPCC) hovedrapport fra 2022, Den store Klimadatabase fra Concito samt
viden og data fra Danmarks Meteorologiske Institut.
Foto: Klimakysset