Klimakrise og sanselighed - hvad gør vi herfra?

Klimakrise og sanselighed - hvad gør vi herfra?

Mød klimapsykolog Solveig Roepstorff og kunstnerisk leder af performancegruppen Sisters Hope og det sanselige læringslaboratorium Sisters Academy, Gry Worre Hallberg, til en samtale om klimaet og hvordan vi kan håndtere vores væren i verden i lyset af den krise, vi befinder os i.

Solveig Roestorff har i foråret udgivet bogen 'Klimapsykologi - Hvorfor vi holder klimakrisen ud i strakt arm og den forbundethed, der venter, når vi begynder at handle'. Her beskriver hun de reaktioner, der kan komme på klimakrisen, som for eksempel handlingslammelse, og kommer med bud på hvordan, man kan bevæge sig derfra.

Gry Worre Hallberg har skrevet den kunstneriske forsknings-ph.d., 'Sensuous Society', ved Københavns Universitet. Her undersøger hun, blandt andet igennem sin kunstneriske praksis i Sisters Academy, hvordan det sanselige potentielt kan understøtte en overgang til en mere bæredygtig fremtid.

Samtalen er modereret af cand. mag. i Moderne kultur, Sofie Mønster.

Arrangementet kræver hverken billet eller tilmelding. Der er dog et begrænset antal pladser i kulturhuset, så vi anbefaler, at man møder op i god tid.

Fotos: Maria Sattrup (tv) og Diana Lindhardt (th)

Kort og godt

Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 Kbh K
mandag 25/4 19:30-20:30

Fagområde:

Kultur og Samfund, Krop og Sundhed

Hvad:

Foredrag

Hvem:

Voksne, Unge (inkl. ungdomsuddannelser)

Hvor:

Hovedstaden

Partnere:

Biologisk Institut - Marinbiologisk sektion