Mød fremtidens robotter

Mød fremtidens robotter

Kom og sig hej til de sociale servicerobotter, som besøger Lyngby Storcenter lørdag d. 22. april fra klokken 10:00 til 17:00 på Store Torv. Du kan interagere med dem, få en masse viden om robotteknologi og blive lidt klogere på, hvordan en fremtid med robotter kan se ud.

På dagen kan du få lov til at prøve robotterne, som er udviklet på baggrund af forskning i Human Robot Interaction (HRI). Det er studiet af, hvordan vi mennesker naturligt interagerer med sociale servicerobotter. Forskningen er i høj grad teoretisk, men til arrangementet her vil oplægsholderne forsøge at bygge bro mellem den teoretiske viden og praktiske brug af servicerobotter.

Det er det danske firma Yodaway, der har udviklet robotterne. De har som de første introduceret sociale servicerobotter i større skala på det skandinaviske marked, og til eventet kan du møde stifter Kian Floor.

Han er blandt de mest erfarne i Danmark, som arbejder med sociale servicerobotter, og har undervist i robotteknologi og kunstig intelligens på skoler og universiteter i hele landet.

Tilmelding og praktisk:

Det er gratis at deltage. Arrangementet kræver ikke tilmelding.

Foto: Yodaway

Kort og godt

Lyngby Storcenter
lørdag 22/4 10:00-17:00

Fagområde:

Teknologi og Innovation

Hvad:

Hands on, Andet

Hvem:

0.-6. klassetrin, Voksne, Unge (inkl. ungdomsuddannelser), 7.-10. klassetrin

Hvor:

Hovedstaden