Sjov med solenergi hos Opfinderskolen

Sjov med solenergi hos Opfinderskolen

Kom forbi vores Opfinderskole-pavillon, hvor vi skal udføre sjove eksperimenter med lysets energi og lave spændende forsøg.

Vi skal blandt andet lave forsøg med solceller, soldrevne insekter og soldrevne motorer. Derudover skal vi bygge små både og teste dem i vores mobile sø med vores forskellige soldrevne motorer. Og så skal vi snakke om, hvor man benytter solenergi i dag, og hvordan vi endnu bedre kan udnytte og lagre solens energi i fremtiden.

Vi sætter arbejdsborde op fyldt med materialer, limpistoler og andet. Vores medhjælpere fra Opfinderskolen sørger for at guide og svare på spørgsmål.

Arrangementet er en del af en Forskermarkedsplads med pavilloner, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse i de forskellige boder og 'hands on'-komme helt tæt på forskning inden for flere forskellige spændende områder.

Tilmelding og praktisk:

Eventet er målrettet børn fra 0. til 6. klasse, selvfølgelig ifølge med en forælder, bedsteforælder eller lignende. Arrangementet kræver ikke tilmelding og foregår udendørs i pavilloner - så tjek vejrudsigten og husk varmt (nok) tøj.

Arrangementet er en del af det samlede program for 'Forskningens Døgn i Kgs. Lyngby', som du kan læse mere om på Visit Lyngbys hjemmeside.

Du kan læse mere om 'Sjov med Solenergi hos Opfinderskolen' her

Foto: Opfinderskolen

Kort og godt

Krydset ved Lyngby Hovedgade 39/Klampenborgvej, Kongens Lyngby, 2800
lørdag 20/4 11:00-15:00

Fagområde:

Teknologi og Innovation, Naturvidenskab

Hvad:

Hands on

Hvem:

0.-6. klassetrin

Hvor:

Nordsjælland

Partnere:

Opfinderskole