Professionshøjskolen UCC

Professionshøjskolen UCC

UCC er en af Danmarks største udbydere af lærer- og pædagoguddannelser og efter- og videreuddannelser inden for vores felt. Vi uddanner desuden sygeplejersker, fysioterapeuter, psykomotoriske terapeuter, tegnsprogstolke og tekstilformidlere.

I 2012 åbnede Campus Nordsjælland i Hillerød, og i september 2016 flyttede UCC’s uddannelser i københavnsområdet ind i det nybyggede Campus Carlsberg. I 2017 flytter uddannelserne på Bornholm sammen i Campus Bornholm i Rønne.

Campus Carlsberg

På Campus Carlsberg kan du uddanne dig til lærer, pædagog, pædagogisk assistent, tekstilformidler eller tegnsprogstolk. Campus rummer også efter- og videreuddannelse for lærere og pædagoger og forskning inden for skole- og dagtilbudsområdet. UCC’s uddannelser i københavnsområdet er flyttet sammen i Campus Carlsberg og er en del af en ny og inspirerende bydel – Carlsberg Byen. Campus ligger lige ved den nye S-togstation Carlsberg Station på Vesterbro og med flere buslinjer lige om hjørnet. Placeringen i Carlsberg Byen og tæt på Vesterbros byliv med mange caféer danner den perfekte ramme om et godt studiemiljø.

Cirka 10.000 studerende og 800 medarbejdere har deres daglige gang på Campus Carlsberg, som er Nordens største pædagogiske uddannelsesmiljø.

Kort og godt

Adresse

Humletorvet 3
1799 København V

Region

Hovedstaden

E-mail

Telefon

41897252

Mere information