Universitetshospitalet for Store Husdyr

Universitetshospitalet for Store Husdyr

Universitetshospitalet for Store Husdyr er det ene af Københavns Universitets 2 dyrehospitaler. De 2 dyrehospitaler hører under Institut for Klinisk Veterinærmedicin, det ene af de to veterinære institutter, der varetager undervisningen af dyrlægestuderende. Der optages ca 180 studerende på dyrlægeuddannelsen ved Københavns Universitet årligt. Universitetshospitalet for Store Husdyr er blandt andet et døgnåbent specialiseret heste-hospital, der årligt modtager ca 1700 henviste heste-patienter, men hospitalet har også en undervisningsafsnit, en udkørende praksis, færdighedslaboratorier og øvrige faciliteter der anvendes ved undervisningen af op til op mod 200 studerende dagligt

Institut for Klinisk Veterinærmedicin bidrager gennem undervisning, forskning og vidensformidling indenfor det veterinærkliniske område til præ- og postgraduat uddannelse af veterinærvidenskabelige kandidater i Danmark og til den forskningsbaserede udvikling af veterinær klinisk praksis.

Vores mission er at arbejde til gavn for dyr og mennesker, og det gør vi gennem forskning, undervisning, innovation og udbredelse på en arbejdsplads baseret på fælles værdier.

Universitetshospitalet for Store Husdyr danner rammen for uddannelse og oplæring af dyrlæger.

 

Kort og godt

Adresse

Agrovej 8
2630 Taastrup

Region

Hovedstaden

Telefon

35332860 (Hospitalet i Taastrup)

Mere information