Universitetshospitalet for Store Husdyr

Universitetshospitalet for Store Husdyr

Hospitalet hører under Institut for Klinisk Veterinærmedicin, som i sig selv hører til det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og er et af to institutter på veterinærområdet ved Københavns Universitet.

Instituttet beskæftiger cirka 160 personer og vi er placeret i forskellige bygninger på Frederiksberg Campus og i Taastrup. Instituttet driver desuden to state-of the-art dyrehospitaler.

Institut for Klinisk Veterinærmedicin bidrager gennem undervisning, forskning og vidensformidling indenfor det veterinærkliniske område til præ- og postgraduat uddannelse af veterinærvidenskabelige kandidater i Danmark og til den forskningsbaserede udvikling af veterinær klinisk praksis.

Vores mission er at arbejde til gavn for dyr og mennesker, og det gør vi gennem forskning, undervisning, innovation og udbredelse på en arbejdsplads baseret på fælles værdier.

Universitetshospitalet for Store Husdyr danner rammen for uddannelse og oplæring af dyrlæger og råder over et hesteafsnit med højt specialiseret hospital, en stordyrspraksis med 2 udkørende biler og et undervisningsafsnit med operationsstuer.

 

Kort og godt

Adresse

Agrovej 8
2630 Taastrup

Region

Hovedstaden

Telefon

35332860 (Hospitalet i Taastrup)

Mere information