Københavns Universitet - Institut for Fødevarevidenskab

Københavns Universitet - Institut for Fødevarevidenskab

Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD) er en del af Københavns Universitets Natur- og Biovidenskabelige fakultet (SCIENCE).

På KU FOOD udfører vi forskning og uddannelse, der er med til at løse de globale udfordringer på fødevareområdet. Vores forskning indgår i udviklingen af nye fødevarer og måder at producere dem på, og vi kombinerer den nyeste forskning med praksis i uddannelsen af de fødevarestuderende.

Dette gør vi ved at:

  • Tilvejebringe den grundlæggende viden, det kræver at skabe en sikker og bæredygtig fødevareforsyning af høj kvalitet (fødevarer, der er sikre, næringsrige og velsmagende) i fremtiden
  • Reducere fødevareproduktionens klimapåvirkning gennem forskning i produktion af bæredygtige proteiner og forbrugerpræferencer
  • Udvikle grønne fødevareproduktionssystemer gennem forskning i ansvarlige og bæredygtige produktionsmetoder og ved digitalisering af fødevareproduktionskæden.

Kort og godt

Adresse

Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C

Region

Storkøbenhavn

Telefon

35333658

Mere information