
Københavns Universitet - Institut for Fødevarevidenskab
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD) er en del af Københavns Universitets Natur- og Biovidenskabelige fakultet (SCIENCE).
På KU FOOD udfører vi forskning og uddannelse, der er med til at løse de globale udfordringer på fødevareområdet. Vores forskning indgår i udviklingen af nye fødevarer og måder at producere dem på, og vi kombinerer den nyeste forskning med praksis i uddannelsen af de fødevarestuderende.
Dette gør vi ved at:
- Tilvejebringe den grundlæggende viden, det kræver at skabe en sikker og bæredygtig fødevareforsyning af høj kvalitet (fødevarer, der er sikre, næringsrige og velsmagende) i fremtiden
- Reducere fødevareproduktionens klimapåvirkning gennem forskning i produktion af bæredygtige proteiner og forbrugerpræferencer
- Udvikle grønne fødevareproduktionssystemer gennem forskning i ansvarlige og bæredygtige produktionsmetoder og ved digitalisering af fødevareproduktionskæden.
Kort og godt
Adresse
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
1958 Frederiksberg C
Region
Storkøbenhavn
Telefon
35333658