Alger - kan de spises?

Alger - kan de spises?

Alger er rige på en lang række næringsstoffer og kan bidrage positivt til den grønne fødevareomstilling. Kom til fyraftensoplæg med forskeren Ditte Baun Hermund fra DTU Fødevareinstitut og bliv klogere på hvordan.

I dette oplæg kommer du med ind i en verden af alger og den nyeste viden om, hvordan tang og mikroalger vil kunne bidrage til at komme nærmere målene om bæredygtig udnyttelse af vores ressourcer og fødevareproduktion.

Tang og mikroalger er rige på en lang række næringsstoffer, som er sammenlignelige med dem, vi får fra eksempelvis kød og grøntsager. 

I oplægget bliver der sat fokus på tang og mikroalger som en del af fremtidens fødevarer i Danmark, lige fra optimering af dyrkning til næringssammensætning og anvendelse som fødevarer og ingredienser.

Tilmelding og praktisk:

Oplægget er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig på Naturcenter Amager Strands hjemmeside.

Du kan med fordel tage med på vores guidede tanghøst-tur inden oplægget. Her vil du lære lidt om de forskellige tangarter, hvordan man høster dem og bruger dem i madlavningen. Du kan booke plads på hjemmesiden. Det koster  150 kroner.

Foto: Naturcenter Amager Strand 

Kort og godt

Naturcenter Amager Strand , Øresundsstien 7 , 2300
torsdag 25/4 17:00-18:00

Fagområde:

Krop og Sundhed

Hvad:

Foredrag

Hvem:

Voksne

Hvor:

Hovedstaden