Sådan opretter du en ny brugerprofil eller arrangørprofil

Skal du kunne lægge indhold på forsk.dk, skal du være oprettet som bruger. Er din organisation en ny arrangør, skal du også have oprettet en arrangørprofil.

Opret en ny brugerprofil

 Ønsker du at blive oprettet som bruger, skal du gå ind på siden her:

Find en eksisterede arrangør

Ønsker du at blive tilknyttet en arrangørprofil, der allerede er oprettet, skal du finde organisationen i drop-down- menuen på siden ovenover og så klikke på organisationen, så den vises i boksen.

2022-09-16_13h50_08.png

Derefter skal du klikke på handlingsikonet ’Opret’.

Du vil nu få en besked på siden om, at du er oprettet og afventer godkendelse af sekretariatet. Kort efter modtager du en mail om, at du skal oprette et password via et fremsendt link. Når sekretariatet har godkendt, at du bliver tilknyttet den valgte arrangørprofil, får du en mail om, at du nu er tilknyttet og kan logge ind og redigere arrangørprofilen.

Opret en ny arrangørprofil

Er din organisation ikke oprettet allerede, klikker du på ’Opret ny organisation’ (den ligger nederst i drop-down menuen), så det valgte punkt vises i boksen. Derefter klikker du på ikonet ’Opret’.

2022-09-16_13h54_12.png

Herefter vil der komme bokse til syne, hvor du skal oprette din organisation/arrangørprofil. Husk at holde den korte beskrivelse kort. Vil du gerne fortælle mere om organisationen, kan det gøres i det uddybende beskrivelsesfelt længere nede på siden. Telefonnummer og e-mail kan enten være organisationens eller dit eget. Vær opmærksom på, at de kontaktoplysninger, du skriver, vil være dem, som vises på den offentlige arrangørprofil.

Der SKAL uploades et billede. Det kan enten være et billede af bygningen, eller andet, der er sigende om jer. I kan også vælge at bruge jeres logo. Ved valg af billede skal du være opmærksom på, at billedets nederste venstre side beskæres som en del af Forskningens Døgns visuelle udtryk. Det er vigtigt, at du er helt færdig med at redigere arrangørprofilen, når du trykker ’Opret’, da du ikke efterfølgende vil have mulighed for at ændre i den, før den er blevet godkendt af sekretariatet.

Når du har trykket ’Opret’, vil du få en besked på siden om, at du nu er oprettet og afventer godkendelse af sekretariatet. Du vil modtage en mail, når sekretariatet har godkendt din brugerprofil og arrangørprofil. Herefter vil du kunne logge ind på hjemmesiden.

Login

Når du har modtaget mailen om, at du er godkendt, kan du logge ind via siden her:

Når du er logget ind, kan du se din ’Arrangørprofil’ oppe i øverste bjælke. Når du klikker på din arrangørprofil, vil du komme ind på en side, hvor du kan se din organisations beskrivelse. Her kan du også redigere arrangørprofilen eller oprette event.