Sådan opretter du en ny bruger- eller arrangørprofil

Opret en ny brugerprofil

Hvis du ønsker at blive oprettet som bruger, skal du klikke på ikonet ’Opret Dig’, som du finder i øverste bjælke på hjemmesiden. Brugerprofilen er din personlige profil i modsætning til arrangørprofilen, som flere personer i samme organisation kan have adgang til. Derfor skal her du indtaste dine personlige oplysninger.

Nederst på siden er der en boks, der hedder ’Organisation’. Her kan du enten blive tilknyttet en eksisterende arrangørprofil eller få adgang til at oprette en ny arrangørprofil.

Find en eksisterede arrangør

Ønsker du at blive tilknyttet en allerede oprettet arrangørprofil, skal du finde organisationen i drop-down menuen og så klikke på organisationen, så den vises i boksen.

Derefter skal du klikke på handlingsikonet ’Opret’.

Du vil nu få en besked på siden om, at du er oprettet og afventer godkendelse af sekretariatet. Du vil kort efter modtage en mail om, at du skal oprette et password via et fremsendt link. Når sekretariatet har godkendt, at du bliver tilknyttet den valgte arrangørprofil, vil du modtage en mail om, at du nu er tilknyttet og kan logge ind og redigere arrangørprofilen.

Opret en ny arrangørprofil

Hvis din organisation ikke allerede er oprettet, skal du klikke på ’Opret ny organisation’ (ligger nederst i drop-down menuen), så det valgte punkt vises i boksen. Derefter klikker du på ikonet ’Opret’.

Herefter vil der nedenfor komme bokse til syne, hvor du skal oprette din organisation/arrangørprofil. Husk her at holde den korte beskrivelse kort. Vil du gerne fortælle mere om organisationen, kan det gøres i det uddybende beskrivelsesfelt længere nede på siden. Telefonnummer og e-mail kan enten være organisationens eller dit eget. Vær i den forbindelse opmærksom på, at de kontaktoplysninger, du skriver, vil være dem, som vises på arrangørprofilen.

Der SKAL uploades et billede. Det kan enten være et billede af bygningen, eller andet, der er sigende om jer. I kan også vælge at bruge jeres logo. Ved valg af billede skal du være opmærksom på, at billedets nederste venstre side beskæres som en del af Forskningens Døgns visuelle udtryk. Det er vigtigt, at du er helt færdig med at redigere arrangørprofilen, når du trykker ’Opret’, da du ikke efterfølgende vil have mulighed for at ændre i den, før den er blevet godkendt af sekretariatet.

Når du har trykket ’Opret’, vil du få en besked på siden om, at du nu er oprettet og afventer godkendelse af sekretariatet. Du vil modtage en mail, når sekretariatet har godkendt din brugerprofil og arrangørprofil. Herefter vil du kunne logge ind på hjemmesiden.

Log In

Når du har modtaget mailen om, at du er godkendt, kan du logge ind via ikonet ’Log In’, som du finder i øverste bjælke på hjemmesiden. Når du er logget ind, kan du se din ’Arrangørprofil’ oppe i øverste bjælke. Når du klikker på din arrangørprofil, vil du komme ind på en side, hvor du kan se din organisations beskrivelse. Her kan du også redigere arrangørprofilen eller oprette event. Under øverste bjælke finder du også menupunktet ’For arrangører’. Under dette menupunkt har du adgang til vejledninger, logoer m.m.