Supermarkedets hemmelighed
Der arbejder flere i supermarkederne, end i de store velfærdsprofessioner tilsammen. Vi kommer der selv hver dag, men alligevel hører vi stort set aldrig om dem.
Var der nogen, som fortalte dig om muligheden for at arbejde i et supermarked, dengang du gik i skole? Nej, vel? Men alligevel har mange haft deres første job der, i kassen eller som ungarbejder. At supermarkedet er et sted, hvor man kan uddanne sig og gøre karriere, er derimod en velbevaret hemmelighed – også fordi uddannelserne ligger delvist uden for det offentlige system.
Jeg har sat supermarkedet under sociologisk lup og kan fortælle, hvordan kunder og ansatte opfatter det. Hvad gør, at folk vælger at arbejde i et supermarked? Hvordan er jobbet, dagligdagen, kunderne? Og er det traditionelle supermarked på vej ud, sådan at kunderne og selvbetjeningsscanneren en dag vil være alene tilbage?
Foto: Shutterstock
Kort og godt
Kan bookes i
Teknisk udstyr
Projektor, men også muligt udenEmne
Målgruppe
Varighed
45 minutter + diskussion/spørgsmålForsker
Marianne HøyenAnsættelsessted
Aarhus UniversitetTitel
LektorKan bookes
tirsdag 22/4 | ||
formiddag | eftermiddag | aften |
Fysisk
|
Fysisk
|
Fysisk
|
torsdag 24/4 | ||
formiddag | eftermiddag | aften |
Fysisk
|
Fysisk
|
Fysisk
|
fredag 25/4 | ||
formiddag | eftermiddag | aften |
Fysisk
|
Fysisk
|
Fysisk
|