Forskningens Døgn 2021
Åbning i København og lancering af skoleprogrammet Klima på menuen
Foto: Søren Kjeldgaard
Lancering af skoleprogrammet i Thisted
Foto: Søren Kjeldgaard
Børnehaveprogrammet Hjerneekspeditionen i Thisted
Foto: Søren Kjeldgaard
Cooking a more delicious future
Meyers Spisehus: Rob Dunn, forfatter, taler med kokken Claus Meyer om, hvad moderne kokke kan lære af fortidens madlavning.
Foto: Søren Kjeldgaard
Bæredygtig tekstilproduktion
Forskningscenter for Kreative erhverv og professioner: Anne Louise Bang, docent, Anders Klitgaard Mølbæk, lektor, og Poul-Erik Jørgensen, forskningsleder, fortæller om fibrenes vej til dit yndlingstøj, og hvad det betyder for miljøet.
Foto: Søren Kjeldgaard
Plantebaserede alternativer
DTU Fødevareinstitut: ph.d. Sanne Madsen fortæller blandt andet om, hvordan spildstrømme fra fødevareindustrien kan laves til madvarer, der kan erstatte den kødbaserede mad og mejeriprodukter, og stadigvæk både smage, føles og dufte som den animalske pendant.
Foto: Søren Kjeldgaard
Viden & Vin besøger BaseCamp
Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Netværket besøger Sorgenfris nye vartegn BaseCamp og hører om valg af materialer, om hvordan bæredygtighed og klimatilpasning er tænkt ind i byggeriet og omgivelserne..
Fotos: Søren Kjeldgaard
Lone Simonsen overrækkes Forskningskommunikationsprisen 2021
Foto: Søren Kjeldgaard