Forskningens Døgn 2021

Her er et udvalg af de billeder, vi har fra forskellige events under Forskningens Døgn.

Åbning i København og lancering af skoleprogrammet Klima på menuen 

Foto: Søren Kjeldgaard


Lancering af skoleprogrammet i Thisted

Foto: Søren Kjeldgaard

 


Børnehaveprogrammet Hjerneekspeditionen i Thisted

Foto: Søren Kjeldgaard

xx


Cooking a more delicious future

Meyers Spisehus: Rob Dunn, forfatter, taler med kokken Claus Meyer om, hvad moderne kokke kan lære af fortidens madlavning.

Foto: Søren Kjeldgaard


Bæredygtig tekstilproduktion

Forskningscenter for Kreative erhverv og professioner: Anne Louise Bang, docent, Anders Klitgaard Mølbæk, lektor, og Poul-Erik Jørgensen, forskningsleder, fortæller om fibrenes vej til dit yndlingstøj, og hvad det betyder for miljøet.

Foto: Søren Kjeldgaard


Plantebaserede alternativer

DTU Fødevareinstitut: ph.d. Sanne Madsen fortæller blandt andet om, hvordan spildstrømme fra fødevareindustrien kan laves til madvarer, der kan erstatte den kødbaserede mad og mejeriprodukter, og stadigvæk både smage, føles og dufte som den animalske pendant.

Foto: Søren Kjeldgaard

 


Viden & Vin besøger BaseCamp

Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Netværket besøger Sorgenfris nye vartegn BaseCamp og hører om valg af materialer, om hvordan bæredygtighed og klimatilpasning er tænkt ind i byggeriet og omgivelserne..

Fotos: Søren Kjeldgaard


Lone Simonsen overrækkes Forskningskommunikationsprisen 2021

Foto: Søren Kjeldgaard