Arrangørprofiler

Foreningen Norden Præstø

Vores Foreningen Norden i Præstø tilbyder foredrag om nordisk kultur, historie, geografi og besøg med omvisning til kunstmuseer , f.eks. Fuglsang, Arken, Amalienborg Museet og Ordrupgård.

Forskningens Døgn - signaturevents

i uge 17 afholder sekretariatet for Forskningens Døgn i samarbejde med eksterne partnere forskellige signaturevents. Signatureventsne skal på sjove, skæve og inspirerende måder være med til, at sætte fokus på og skabe dialog omkring aktuelle emner eller samfundsmæssige udfordringer.

Fuglsang Kunstmuseum

Væsentlig dansk kunst fra ca. 1780 - 1980 samt skiftende særudstillinger. Café og butik. Naturskønt beliggende.

GeoCenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint er et interaktivt videns - og oplevelsescenter med udgangspunkt i geologien og naturen på Møns Klint.

Gjern Natur

Gjern Natur arbejder for at beskytte og bevare naturen i området Gl. Gjern Kommune

Guldborgsund-bibliotekerne

Guldborgsund-bibliotekerne består af 5 lokalbiblioteker og 1 hovedbibliotek, hvor borgerne har adgang til viden både i digital og fysisk form. Guldborgsund-bibliotekerne er en fleksibel og moderne kulturvirksomhed, som vil levere merværdi af høj kvalitet til dig inden for kulturoplevelser, læring og viden.

Herning Bibliotekerne

Biblioteket er Herning Kommunes port til verdens viden og kultur og et oplevelsessted for kommunens borgere. På biblioteket kan man låne fag- og skønlitteratur, film, musik, spil - men biblioteket er også byens centrale mødested; et rum til fordybelse og læring, oplevelse og forundring, debat, snak, inspiration for alle og til alle. Biblioteket er et indendørs byrum - en forlængelse af gågaden - og arkitekturen er nytænkt og moderne. Det nye bibliotek er en trafikskaber i Herning C. Her knyttes trafikknudepunkterne, banegården og busstationen med gågadeområdet og byens mange uddannelsesinstitutioner.

Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus, Akutsygehus i Region Sjælland. Holbæk Sygehus er et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling. Sygehuset er en del af Region Sjællands samlede sundhedsvæsen. Det er et lokalt forankret akutsygehus, hvor patienter, der enten er indlagt akut eller planlagt, behandles i samarbejde med praktiserende læger, kommuner og det øvrige sundhedsvæsen.

Holluf Pile Bibliotek

Holluf Pile Bibliotek er lokalbibliotek i Odense SØ og skolebibliotek for Holluf Pile Skole

Horsens Kommune

Horsens Kommune er hurtigt voksende - både når det gælder befolkning og arbejdspladser. Vi har et stort fokus på forskning, grøn udvikling og vækst.

Hospitalsenheden Horsens

Regionshospitalet Horsens, Livsstilscenter Brædstrup samt Skanderborg Sundhedscenter udgør Hospitalsenheden Horsens, som er én af de fem hospitalsenheder i Region Midtjylland.

House of Science Sønderborg

House of Science er et uddannelsespartnerskab med det formål at øge interessen for naturvidenskab og innovation blandt børn og unge i Sønderborg.

IDA Nord

IDA Nord er den nordligste region i Danmark i Ingeniørforeningen i Danmark