Arrangørprofiler

3F Langsøhus

Langsøhus er en kursusejendom tilhørende fagforeningen 3F.

Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune har et befolkningstal på 59.000 og er geografisk landets 9. største kommune, Med landets længste landegrænse og motorvej E45 som hovedfærdselsåre er Aabenraa Kommune Danmarks væsentligste grænsekommune. 60 procent af al lastbiltrafik ud og ind ad landet passerer grænseovergangene i Aabenraa Kommune. Kommunen har en naturskøn beliggenhed ved de tre fjorde: Aabenraa Fjord, Genner Bugt og Flensborg Fjord. Her er der rig mulighed for at dyrke sejlsport og bade ved nogle af kommunens mange strande.

Aalborg Sportshøjskole

Sportshøjskole - vi er høje på sport, men vi prøver også at blive klogere på livet og os selv:-)

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet (AAU) er skabt i 1974 og har i dag campusområder i Aalborg, Esbjerg og København og mere end 17.000 studerende. AAU udbyder uddannelser og forskning inden for humaniora, natur-, samfunds- og ingeniør- og sundhedsvidenskab. Uddannelserne er rettet mod både det private og det offentlige arbejdsmarked. AAU er engageret i lokale, regionale og nationale problemer og satser aktivt på internationalt samarbejde.

Aarhus Universitet

Aarhus Universitet (AU) er blandt verdens 10 bedste universiteter grundlagt inden for de seneste 100 år og har en lang tradition for partnerskaber med nogle af verdens bedste forskningsinstitutioner og universitetsnetværk.

AKON A/S

AKON A/S er et konsulenthus med over 30 års erfaring, der fortrinsvis arbejder i Midtjylland. Vi stræber efter at skabe værdi for vores kunder ved at knytte virksomhedens forretning og medarbejdernes trivsel sammen ved at levere konsulentydelser indenfor blandt andet psykisk arbejdsmiljø, ledelse og organisation og fysisk arbejdsmiljø.

Albertslund Bibliotek

Albertslund Bibliotek består af Hovedbiblioteket og Bibliotek og Medborgercenter Hedemarken

Allerød Bibliotek

Allerød Bibliotek kan besøges døgnet rundt og tilbyder både vejledning, information, og videns- og kulturoplevelser i moderne omgivelser.

Arbejdermuseet & ABA

Arbejdermuseet & ABA - kultur- og kunsthistorisk museum, specialarkiv og forskningsbibliotek for arbejderhistorie.

Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus er en selvstændig institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vores mål er at uddanne arkitekter, der ved at gå i dialog med samfundet, kan udvikle fremtidens fysiske rammer. Vi tilbyder undervisning på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau inden for arkitektur og det arkitektfaglige område. Derudover udbyder vi en række videreuddannelses- og specialiseringskurser for færdiguddannede arkitekter, designere og lignende. Uddannelsen og skolens forskning er funderet i en professionel arkitektpraksis med en klar kunstnerisk og forskningsbaseret tilgang til arkitektur. Vi uddanner arkitekter som er efterspurgt nationalt såvel som internationalt. Arkitektskolen har ca. 800 studerende og beskæftiger ca. 145 medarbejdere.

AssensBibliotekerne

AssensBibliotekerne er Assens kommunes folkebiblioteker. De er placerede i : Assens (Hovedbibliotek) Aarup Vissenbjerg Glamsbjerg Haarby Tommerup

Biblioteket Sønderborg

Biblioteket Sønderborg består af 8 lokalbiblioteker og 1 hovedbibliotek, hvor borgerne har adgang til viden både i digital og fysisk form. Bibliotekerne i Sønderborg Kommune afholder arrangementer for både børn og voksne.

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er et af Region Hovedstadens fire akuthospitaler. Vi vil konstant udvikle nye og bedre behandlingstilbud. Derfor prioriterer vi forskning meget højt og bruger mange kræfter på at skabe et unikt og levende forskningsmiljø, hvis resultater giver genlyd internationalt - og belønnes herhjemme. Forskning i dag skal føre til forebyggelse, diagnostik og behandling i morgen.

Bornholm

En række bornholmske organisationer, institutioner og virksomheder er gået sammen om at skabe aktiviteter under Forskningens Døgn 2016.

Brorfelde Observatorium

På Brorfelde Observatorium vil vi etablere en attraktion med afsæt i astronomiens, geologiens og naturens forunderlige verden, hvor udforskningen af disse bliver til håndgribelige, meningsfulde og sjove oplevelser. Vi sætter nysgerrigheden i centrum.