Arrangørprofiler

Professionshøjskolen UCN Hjørring

Professionshøjskolen University College Nordjylland arbejder med uddannelse, forskning, udvikling og innovation inden for fire områder: Business, pædagogik, sundhed og teknologi.

Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri leverer regionens ydelser på psykiatriområdet. Kerneopgaven er behandling og pleje af mennesker med psykisk sygdom inden for de to lægefaglige specialer voksenpsykiatri og børne- og ungdomspsykiatri. Region Hovedstaden er én virksomhed og består af ti psykiatriske centre, et børne- og ungdomspsykiatrisk center, samt en fælles stabsfunktion. De Psykiatriske centre er fordelt over hele regionen og er fysisk placeret på hospitalerne rundt om i regionen.

Regionshospital Nordjylland

Regionshospital Nordjylland består af fem matrikler i Hjørring, Frederikshavn, Thisted, Brønderslev og Skagen. Forskningens Døgn foregår i år på hospitalet i Hjørring.

Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Hospitalsenhed Midt

Regionshospitalet Hammel Neurocenter (RHN) er regional og højtspecialiseret hospital i neurorehabilitering af mennesker med erhvervet hjerneskade eller tilgrænsende lidelser. RHN er universitetsklinik ved Århus universitet og har en egen forskningsenhed. RHN har også udviklings- og uddannelsesenheder involveret i den fortsatte udvikling af neurorehabiliteringen i Danmark.

Regionshospitalet Silkeborg - Hospitalsenhed Midt

Regionshospitalet Silkeborg, er det næststørste hospital i Hospitalsenhed Midt.* Hospitalet er Region Midtjyllands udviklingshospital, og har 1100 ansatte, som fordeler sig over to højt specialiserede centre, Center for Planlagt Kirurgi (Ortopædkirurgiske specialer) og Diagnostisk Center (Medicinske specialer), samt en Klinisk Biokemisk Afdeling. Regionshospitalet Silkeborg deltager for 6.år i træk i Forskningens døgn og stiller med 100 medarbejdere, som vil fortælle om hvorfor forskning er vigtig for hospitalet, og med til at forandre patienters liv.

Regionshospitalet Viborg, Hospitalsenhed Midt

Hospitalsenhed Midt er den næststørste af fem hospitalsenheder i Region Midtjylland. Enheden blev dannet d. 1. april 2011 gennem en sammenlægning af regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg og Skive samt Hammel Neurocenter.

Ribe Kunstmuseum

Ribe Kunstmuseum indeholder en perlerække af dansk kunst fra perioden 1750-1940. Museets samling består af adskillige hovedværker fra dansk kunsthistorie, både maleri, skulptur og grafik. I samlingen finder man værker af bl.a. guldaldermalerne Eckersberg, Købke og Rørbye, af skagensmalerne Krøyer og Ancher m. fl. Desuden rummer samlingen malerier fra det moderne gennembrud af bl.a. Zahrtmann, Hammershøi og Ring og klassiske modernister som Weie, Giersing, Rude og Scharff.

Rigshospitalet

Danmarks førende hospital for patienter med behov for højt specialiseret behandling. Vi ligger på Blegdamsvej og i Glostrup

Rødvig Borgerforening

Rødvig Borgerforening er en upolitisk forening, der via kulturelt, socialt og praktisk fællesskab gør RØDVIG - En perle på Stevns - til et endnu bedre sted at bo.

Roskilde Kommune

Roskilde Kommune har deltaget i Forskningens Døgn siden 2006. Deltagelsen foregår som en endagsevent i centrum af byen, hvor der samarbejdes med kommunens mange forskningsenheder og uddannelsesinstitutioner.

Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Bibliotekerne er folkebiblioteket i Rudersdal Kommune bestående af fire afdelinger: Hovedbiblioteket i Birkerød, Holte Bibliotek, Nærum Bibliotek og Vedbæk Bibliotekscenter

SKAT, Kundeservice

SKAT er en landsdækkende styrelse under Skatteministeriet med ca. 7.000 ansatte.

Skive Sundhedshus

Skive Sundhedshus danner rammen om sundhedstilbud fra Skive Kommune, Regionshospitalet Skive samt praktiserende læger

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune er en stor uddannelsesby med ca. 8000 studerende. Kommunen samarbejder med uddannelser, borgere og erhversliv om at skabe et godt studie- og forskningsmiljø i byen.

Smag for Livet

Smag for Livet er et center, der vil åbne danskernes øjne for smag og med eksemplets kraft gøre smagen central, når vi spiser, og når vi lærer. Det vil vi, fordi vi tror på, at børn og voksne kan få bedre liv, hvis vi sætter smag før sundhed.

Solrød Bibliotek

Solrød Bibliotek er for alle! På biblioteket kan du læse aviser og tidsskrifter, lave gruppearbejde, hygge dig med spil og meget mere. I cafeen kan du i automaten købe en kop varm kaffe eller kakao. Du kan deltage i bibliotekets mange arrangementer for både børn og voksne. Du har også gratis adgang til pc’er eller til trådløst netværk og kan printe, scanne, fotokopiere.