Arrangørprofiler

Campus Slagelse

Campus Slagelse er et samarbejde mellem Syddansk Universitet, Erhvervsakademi Sjælland, University College Sjælland og Slagelse Kommune. Over de kommende år skal stationsområdet midt i Slagelse forvandles til et levende campusområde med mere end 3000 studerende.

Carlsberg Group

Founded in 1847 by brewer J.C. Jacobsen, the Carlsberg Group is now one of the leading brewery groups in the world, with a large portfolio of beer and other beverage brands. Since its founding days, research and development have been part of the Carlsberg Group’s legacy. In particular, the Carlsberg Research Laboratory possesses strong competences within barley, yeast, ingredients and brewing technology research.

Copenhagen Business School

Handelshøjskolen i København, Copenhagen Business School, blev oprettet i 1917 og blev en integreret del af det danske uddannelsessystem i 1965. I dag er CBS et af Danmarks 8 universiteter og har 20.000 studerende og ca. 2200 medarbejdere - forskere, ph.d.-studerende og administrativt personale.

CoworkingOdense

Coworking Odense er et kontorkollektiv, der sætter vægt på innovation og ny tækning. Vi tilbyder lækre, kontor lokaler i spændende omgivelser på Odense havn.

Creative Time Studio

Creative Time Studio uses creativity as a resource, applies theories of psychology of time and develops interventions that fuel innovative processes and change.

Dagbladet Information

Dagbladet Information er forum for det frie ord i avis, arrangementer og øvrige aktiviteter.

Danmarks Tekniske Universitet

DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation. DTU's hovedadresse er i Kgs. Lyngby. Men der er undervisning af studerende både på DTU Lyngby Campus og DTU Ballerup Campus, og derudover har DTU en række andre lokaliteter på Sjælland og i Jylland.

Dansk Landbrugsmuseum

Dansk Landbrugsmuseum er det statslige og nationale museum for landbruget, landbokulturen, landbrugets følgeindustrier og madens kulturhistorie.

Diabetesforeningen - Sorø Lokalafdeling

Sorø Lokalafdeling af Diabetesforeningen arbejder som lokalforening med at aktivere frivillige og medlemmer til at organisere arrangementer og aktivitetstilbud for diabetikere og deres pårørende samt informere den almene befolkning om diabetes.

Erhvervsakademi Midtvest

Erhvervsakademi MidtVest er en videregående uddannelsesinstitution som har 14 forskellige fuldtidsuddannelse og en del deltidsuddannelser. Den har adresse både i Holstebro og Herning.

Erhvervsakademi Sjælland

Erhvervsakademi Sjælland, EASJ, er en uddannelsesinstitution, der udbyder videregående uddannelser og efteruddannelser samt erhvervssamarbejder og udviklingsprojekter.

Fiskeri- og søfartsmuseet

Fiskeri- og søfartsmuseet er et Statsanerkendt kultur- og naturhistorisk museum. Fiskeri- og Søfartsmuseet/Saltvandsakvariet blev åbnet for publikum i april 1968. Fra begyndelsen indeholdt museet en fiskerihistorisk udstilling samt et saltvandsakvarium foruden diverse baglandsfaciliteter.