Bestil en Forsker

Bestil en Forsker

Bestil en Forsker giver alle mulighed for gratis at få besøg af en forsker under Forskningens Døgn.

Hvad er Bestil en Forsker-ordningen?

Bestil en Forsker-ordningen er et initiativ under Forskningens Døgn. Ordningen giver alle mulighed for at få besøg af en forsker i uge 17, hvor Forskningens Døgn løber af stablen. Hvert år melder cirka 300 forskere sig til med et foredrag på Forskningens Døgns hjemmeside.

For at bestille et foredrag skal du opfylde nedenstående betingelser. Bestillingen foregår ved at klikke på det ønskede tidspunkt på det pågældende foredrag, udfylde formularen og dernæst afvente vores behandling af din bestilling. 

Betingelserne for at bestille en forsker er:

  • At du kan samle et publikum på mindst 20 personer.
  • Du skal stille passende rammer til rådighed for både forsker og publikum under foredraget.
  • Foredraget er gratis, men du er selv ansvarlig for at dække eventuelle transportomkostninger.
  • Opfyldes kravene til afholdelse af foredraget ikke, og bliver sekretariatet gjort opmærksom derpå, vil rekvirenten modtage en advarsel. To advarsler er lig med ekskludering fra ordningen.
  • Der kan maksimalt bestilles to foredrag pr. rekvirent. Du bedes kontakte sekretariatet på mail bestilenforsker@bestilenforsker, hvis du ønsker at bestille mere end to foredrag.

 
Jeg vil gerne bestille en forsker - hvordan gør jeg?

Du behøver ikke være oprettet eller oprette dig som arrangør på Forskningens Døgn for at booke et foredrag, hvis det er til et lukket arrangement. Booker du et foredrag til et åbent arrangement, er der krav om, at du opretter et event i Forskningens Døgn eventkalender, for at gøre det skal du oprette dig som bruger med en arrangørprofil.

For at booke et foredrag, skal du i foredragsbeskrivelsen klikke på den dag og det tidspunkt du ønsker at booke foredraget. Derefter vil der dukke en formular op, som du skal udfylde og derefter klikke 'Bestil'. Du vil nu få besked om, at dit foredrag er booket. Du vil indenfor de efterfølgende dage modtage en mail med bekræftelse eller afvisning af din bestilling, da nogle forskere udbyder deres foredrag i flere landsdele, kan der være nogle tidsmæssige og geografiske udfordringer i at nå fra det ene foredrag til det næste.

Når du har modtaget en beskæftigelsesmail af din booking, er det dit eget ansvar, at aftale de videre detaljer med forskeren.  

Deadlines for Bestil en Forsker

  • Foredragskataloget er åben for bestillinger i starten af marts 2018.
  • Foredragskataloget lukker for bestillinger i starten af april 2018.
  • Foredrag afholdes i hele landet under Forskningens Døgn i uge fra den 20.-26.april 2018.

 

Er du forsker, så kan du læse mere om Bestil en Forsker her