Bestil en Forsker

Bestil en Forsker

Bestil en Forsker giver alle mulighed for gratis at få besøg af en forsker under Forskningens Døgn.

Hvordan bestiller man et foredrag?

Hvert år tilmelder cirka 300 forskere sig med foredrag på Forskningens Døgns hjemmeside.

Du skal ikke være oprettet som arrangør for at booke et foredrag, med mindre foredraget er til et åbent arrangement, hvor det kræves at arrangementet oprettes i Forskningens Døgns eventkalender.

For at bestille et foredrag skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal kunne samle et publikum på mindst 20 personer
  • Du skal kunne stille passende rammer til rådighed for både forsker og publikum
  • Foredraget er gratis, men du skal kunne dække eventuelle transportomkostninger for forskeren, hvis denne ikke er tilknyttet et universitet

Opfyldes kravene til afholdelse af foredraget ikke, og bliver sekretariatet gjort opmærksom derpå, vil rekvirenten modtage en advarsel. To advarsler er lig med ekskludering fra ordningen.

Der kan maksimalt bestilles to foredrag pr. rekvirent. Du bedes kontakte sekretariatet på mail bestilenforsker@bestilenforsker.dk, hvis du ønsker at bestille mere end to foredrag.

For at bestille et foredrag, skal du klikke på den dag og det tidspunkt du ønsker at bestille foredraget til, og så udfylde formularen. Du vil inden for de efterfølgende dage modtage en mail med bekræftelse eller afvisning af din bestilling. Da nogle forskere udbyder deres foredrag i flere landsdele, kan der være nogle tidsmæssige og geografiske udfordringer i at nå fra det ene foredrag til det næste.

Når du har modtaget en mail, der bekræfter din booking, er det dit eget ansvar at aftale de videre detaljer for foredraget med forskeren.  

Deadlines for Bestil en Forsker

  • Foredragskataloget er åbent for bestillinger 1. marts 2018
  • Foredragskataloget lukker for bestillinger 3. april 2018
  • Foredrag holdes i hele landet under Forskningens Døgn i uge fra den 20. til 26. april 2018

 

Er du forsker, så kan du læse mere om Bestil en Forsker her