Bestil en Forsker

Bestil en Forsker

Bestil en Forsker giver dig en unik mulighed for at få besøg af en forsker under Forskningens Døgn.

Sådan bestiller du 

Hvert år tilmelder cirka 300 forskere sig Bestil en Forsker-ordningen, så der er rig mulighed for at blive meget klogere under Forskningens Døgn.

Datoer

Foredragskataloget offentliggøres den 24. februar 2020 og åbner for bestillinger 2. marts kl. 9.00. Fristen for bestillinger er den 31. marts kl. 16.00.

Du skal ikke være oprettet som arrangør for at bestille et foredrag, med mindre foredraget er til et åbent arrangement, hvor det kræves at arrangementet indgår i Forskningens Døgns eventkalender.

For at bestille et foredrag skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal kunne samle et publikum på mindst 20 personer
  • Du skal kunne stille passende rammer til rådighed for både forsker og publikum
  • Foredraget er gratis, men du skal kunne dække eventuelle transportomkostninger for forskeren, hvis denne ikke er tilknyttet et universitet eller professionshøjskole

Derudover forventes det, at du i forhold til forskeren sørger for, at denne som minimum tilbydes vand, kaffe e.lign. i forbindelse med foredraget.

Opfyldes kravene til afholdelse af foredraget ikke, og bliver sekretariatet gjort opmærksom derpå, vil rekvirenten modtage en advarsel. To advarsler er lig med ekskludering fra ordningen.

Du kan maksimalt bestilles to foredrag. Hvis du ønsker at bestille mere end to foredrag, skal du kontakte sekretariatet på bestilenforsker@bestilenforsker.dk, i mailen bedes du sandsynliggøre, at du kan samle publikum til mere end to foredrag. 

Er du forsker og vil du være med i Bestil en Forsker-ordningen?

Læs mere her

Når foredragskataloget åbner for bestillinger, kan du se alle årets udbudte foredrag på forsiden. For at bestille et foredrag, skal du klikke på den dag og det tidspunkt du ønsker at bestille og herefter udfylde formularen. Du vil inden for de efterfølgende dage modtage en mail med bekræftelse eller afvisning af din bestilling.

Når du har modtaget en mail, der bekræfter din booking, er det dit eget ansvar at aftale de videre detaljer for foredraget med forskeren. 

Afvisning af bestilling

Hvis din bestilling afvises, skyldes det, at da nogle forskere udbyder deres foredrag i flere landsdele, kan der være nogle tidsmæssige og geografiske udfordringer for forskeren i at nå fra det ene foredrag til det næste, i disse tilfælde tildeles foredraget efter først til mølle princippet. Hvis din bestilling afvises, vil sekretariatet komme med forslag til lignende foredrag, som du kan bestille.